top of page
Samenkomsten: Citaat
Samenkomsten: Welkom

SAMENKOMSTEN
DE STROOM

De Stroom is vier zondagen van de maand vertegenwoordigd

in het Stroomdal:
 

  • Eerste dienst: reguliere dienst

  • De tweede dienst heeft een iets ander karakter, in deze dienst is er ruimte voor een getuigenis of een persoonlijk verhaal.

  • Derde dienst: reguliere dienst

  • De vierde dienst is een open inloop met het karakter van een (grote) kring waarbij we elkaar ontmoeten rond de Bijbel en ruimte nemen om met elkaar te bidden en te zingen.

Onze diensten beginnen om 11:00 uur.

Koffie en thee staan klaar, voel je welkom! 

Voor de kinderen is er een speciaal programma.

In mei komen we samen op:

5, 12, 19 en 26 mei 

DSC03333-2.jpg
Samenkomsten: Evenementen
Samenkomsten: Onze waarden
DSC00339.jpg

KINDERWERK DE STROOM

Bij De Stroom vinden we kinderen heel belangrijk! Wij willen een plek zijn waar kinderen zich gezien voelen en met plezier komen. Een plek waar zij verhalen uit de Bijbel horen over God, Jezus en de Heilige Geest en Hem leren aanbidden. We zijn blij dat er veel kinderen komen bij de diensten van De Stroom en we willen ook dat ze belangrijk onderdeel zijn van de diensten. Tijdens de dienst is er een kindermoment waarbij de kinderen centraal staan. De kinderen komen tijdens de preek met hun eigen leeftijdsgroep samen om elkaar en God te ontmoeten rondom de Bijbel. Dit gebeurt in verschillende leeftijdsgroepen: 0-4 jaar, groep 1/2 groep 3/4 groep 5/ 6 groep 7/ 8.
Daarnaast organiseren we een paar keer per jaar een dienst speciaal voor kinderen. We genieten ervan om de kinderen heel dichtbij Jezus te brengen. 
Voor meer info: kinderwerkstroomdaldiensten@gmail.com

bottom of page