top of page
7-TIPS-OM-MEER-VERBINDING-TE-MAKEN.jpg

Community

De community van de Stroom staat voor verbindende activiteiten in en rondom de wijk Onderdijks. Laagdrempelig, creatief en ondernemend. 
Wellicht speel jij binnenkort een potje voetbal op ons toernooi en eet je een lekkere pannenkoek na afloop. Of kom je gezellig buurten op de kledingruil en ga je blij naar huis huis met een tasje vol leuke items. Misschien zien we jou op het running diner waarbij je kriskras door de wijk bij mensen aan tafel schuift. Of ontmoeten we je op een vroege ochtend bij het Reevediep waar je een frisse duik neemt in het koude water. 

Zomaar een aantal activiteiten die op het programma staan. 

Huiskring

De eerste huiskring startte digitaal bij het begin van corona. Doel was om in kleine groepjes er voor elkaar te zijn, samen te groeien in geloof, voor elkaar te zorgen en elkaar niet uit het oog te verliezen. Inmiddels komen we niet meer digitaal, maar live samen en hebben we maandelijks een fijne avond met elkaar. 
De invulling bepalen we zelf. Zo doen we de regelmatig een bijbelstudie, maar hebben we ook een stiltewandeling gemaakt in het donker, gebarbecued, met de Lego Bijbelse verhalen nagebouwd, gequizd en lief en leed gedeeld met elkaar en onze Hemelse Vader. Inmiddels hebben we drie kringen, mocht je je willen aanmelden, dan kan dit bij Joanne Vahl info@destroomkampen.nl
Kortom: de huiskring is een aanrader! 

bottom of page