top of page
vacature.png

Wie zoeken wij? 

Je leeft dicht bij God en leeft dat ook vóór, je bent sociaal en toegankelijk, een verbinder en iemand die vertrouwen uitstraalt.  

Je bent ondernemend, je neemt initiatief, geeft leiding en je bent een teamspeler. Je weet mensen te enthousiasmeren om activiteiten van de grond krijgen.  

Je kunt waardevolle tradities vertalen naar nieuwe vormen van kerk-zijn. Je vindt het leuk om voor een groep te spreken en weet ook mensen aan te spreken die niet geworteld zijn in het christelijk geloof.  

Daarnaast ben je theologisch geschoold (minimaal HBO) en lid van de Protestantse Kerk in Nederland (of bereid lid te worden).  

Je helpt de stuurgroep de visie te vertalen naar concrete plannen en ondersteunt De Stroom te groeien naar zelfstandigheid. Daarnaast ga je regelmatig voor in de samenkomsten en je kunt de sacramenten bedienen of bent bereid een opleiding daartoe te volgen.  

Aanvullende informatie  

  • Je treedt in dienst bij de Protestantse Gemeente Kampen voor 0,4 fte, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar, met de mogelijkheid om nog twee jaar te verlengen.  

  • Het salaris en verdere arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling van de kerkelijk medewerkers van de Protestantse Kerk in Nederland.  
     

Sollicitatie  

Wil je meer weten? Neem contact op met Gertjan van den Dool, 06-18478059.

Je kunt je motivatie met CV tot en met maandag 1 mei 2023 versturen naar info@destroomkampen.nl.

De gesprekken zullen plaatsvinden in week 19.  

Nieuws: Nieuws

Vacature missionair pionier (0,4fte)

bottom of page