©2019 by destroomkampen.nl. Proudly created with Wix.com

STROOMBALTOERNOOI

13 oktober 2019

Wat wat het een heerlijke, sportieve middag vandaag. Fanatieke voetballers, enthousiaste supporters en heerlijke broodjes hamburger. En team Ajax: gefeliciteerd met de overwinning!

 

KLEDINGRUILPARTY

12 oktober 2019

‘Wauw, ik ga naar huis met allemaal leuke, gratis kleding!’
Zo’n 30 tot 40 vrouwen kwamen vanochtend bij elkaar voor de kledingruilparty. Er was tijd voor ontmoeting en er werd druk gesnuffeld tussen alle goed gevulde kledingrekken. Uiteraard werd er veel kleding gepast en iedereen ging naar huis met een brede glimlach en een aantal mooie items. Een geslaagde ochtend die naar meer smaakt!’

 

KINDERDIENST

15 september 2019

Zet het alvast in je agenda:  op zondag 15 september is er een kinderdienst! Alle kinderen zijn van harte welkom! Voor de volwassenen wordt vast ook nog wel wat geregeld, maar op deze dag staan de kinderen centraal ;-). Het wordt een vrolijke boel! Nadere info volgt nog. Voor deze dienst hebben we nodig: lege Pringlesbussen, bierdopjes, blikken en kleine plastic flesjes. Helpen jullie mee sparen? Je kunt dit inleveren op 15 september!
Na de dienst is er een gezellige picknick voor iedereen, kinderen én volwassenen. Van harte welkom!

 

GIVT-APP

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. Maar dit heeft een aantal nadelen. Naast de muntjes voor de wagentjes bij de supermarkt, kun je bijvoorbeeld ook tijdens de collectie in de dienst in de problemen komen ;-).

Voor die mensen hebben we goed nieuws, want op zondag 16 juni gaan wij van start met een nieuwe manier van collecteren, waarbij je met je smartphone kan doneren. Dat doen wij samen met Givt; het bedrijf dat deze oplossing maakt. Wil je gebruik maken van deze service, dan heb je de Givt-app nodig. Die kan je downloaden op www.givtapp.net/download.

Geef je liever contant? Geen probleem, want naast het geven met je smartphone kan je altijd contant geld geven aan de collecte.