wandelschoenen-bovenkarspel1-20150306153

STILTEWANDELING

Zaterdagochtend 29 februari 8:00u

Op zaterdag 29 februari willen we graag een stiltewandeling organiseren. Thema van deze wandeling zal zijn: Gewoon elke dag. Dit zal zijn onder leiding van Inge ten Brinke. Voor wie zich afvraagt wat je kunt verwachten: een wandeling met onderweg verschillende vragen, waardoor je aan het denken gezet wordt. Essentieel is het dat je niet met anderen gaat kletsen: juist in de stilte hoor en ervaar je meer. We verzamelen om 8.00u bij de opgang naar het Reevediep. Zorg voor warme kleding en waterdichte schoenen/laarzen. De wandeling duurt ongeveer een uur. Wij zorgen na afloop voor iets warms! 

 

BIJBEL EN KROEG

13 februari, 19 maart en 23 april

Bijbellezen gebeurt in de kerk. Dat is natuurlijk prima, maar daardoor kan het ook lijken alsof de Bijbel alleen interessant is voor kerkmensen. En dat is zeker niet het geval. Ook als je niet naar de kerk gaat kan de Bijbel je aan het denken zetten en inspireren.
Op 13 februari, 19 maart en 23 april lezen we in de Stomme van Campen weer Bijbel en praten daar met wie dat wil over door. We beginnen om 19.30 uur en ronden om ongeveer 21.30 uur af. Behalve je consumpties zijn er geen kosten aan verbonden.
Hartelijke groeten, Bram Beute en Bram van Putten.

unnamed.jpg
 
tweedehands-kleding-e1570437833953.jpg

RUILBEURS

Zaterdag 21 maart

Zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 12.00 uur ben je van harte welkom in het Stroomdal voor een gezellige ruilparty. Dit keer kun je er naast kleding ook woonaccessoires verwachten. Check de komende tijd je zomerkleding en leg apart wat je nooit meer draagt. Ook heb je vast nog leuke vazen, kussens of kandelaars die je al tijden niet meer hebt gebruikt.

Kom op vrijdagavond 20 maart tussen 19.15 en 19.45 uur of zaterdagochtend 21 maart tussen 9.15 en 9.45 uur je spullen alvast brengen. Zorg ervoor dat alles schoon en heel  is. We hanteren de richtlijn van minimaal 2 tot maximaal 8 kledingstukken en/of woonaccessoires. 

We kijken uit naar een gave ochtend waar ontmoeting, duurzaamheid en gezelligheid centraal staat. Natuurlijk zorgen we voor koffie en thee met iets lekkers erbij.

En wie weet ruil jij straks die mooie broek die je nooit draagt voor een gave vaas of zomerse hoed. Heb je vragen? Mail dan naar ruilbeursdestroom@gmail.com.

 

UITWAAIDAG VOOR DE MAN

9 mei

Om alvast in de agenda te reserveren: een dagje zeilen op tweemaster De Vliegende Hollander op zaterdag 9 mei! Om te genieten van het open water op het IJsselmeer, van goed gezelschap (uit je wijk ;-)), met lekker eten en verrassende activiteiten, om zo de meivakantie in stijl af te sluiten en om de volgende dag goed voor de (moeder)dag te komen. Aanmelden vóór 20 april via info@cortenbrinke.nl.  Het lijkt ons leuk om een flinke groep samen te kunnen gaan varen die dag!

VliegendeHollanderzeilen7.jpg